2019-12-08 08:46:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Létfontosságú, hogy bízzon magában és optimista legyen

Napi horoszkóp december 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ön most abban a helyzetben van, hogy új lehetőségek, véletlenszerű események jönnek az életébe, amelyek boldog élményekhez vezethetik.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ön most nagyon romantikus, pozitív hozzáállása hozzásegíti, hogy kellemes tapasztalatokban legyen része. Arra törekszik, hogy romantikus kapcsolatán javítson.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Erős vágyat érez önmaga tökéletesítésére és megértése iránt, és azon veheti magát észre, hogy nagyobb hatalomra törekszik mások felett, ami problémát okozhat, amíg nem tesz szert nagyobb önismeretre.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Lehet, hogy ma személyesen nagyon népszerű. Ha ez nem derül ki az ön számára azonnal, akkor mélyebben értékelje a kapcsolatait, családjával ás barátaival. Ha nem tetszik önnek a mérleg, ön is tehet valamit kapcsolataiért.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A beruházások a mostani bolygóállásoknál kedvezőek, kiváló lehet egy új hosszú távú projekt elindításában. Létfontosságú, hogy bízzon magában, és hogy optimista legyen, de önnek ezek az alaptermészete.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön gondolkodásmódjával ma remek hosszú távú tervei lehetnek. Ötleteit, majd ha elmondja hétfőn a munkahelyén, bizonyára nagyra értékelik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó planétája a Vénusz, közelít a negyedik sorsterületén a Szaturnuszhoz, ha most nem is lakást vásárolni mennek, egész nap erről a gyakorlatias témáról folyik a beszélgetés. Nagyon boldog az egész család, hogy végre sikerül kivitelezni ezt a döntést.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Önnek most új párkapcsolati lehetőségek jönnek az életébe, úgy érezheti, hogy ez a véletlenszerű esemény most megnyílik ön előtt és soha többé nem adódik még egy ilyen lehetősége.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Önnek remek pénzügyi esélyei vannak mostanában bármikor az üzletkötésre, így van ez most is. Eljött egy rövid időre otthonról, máris egy szerződéssel a zsebében tér haza. Ne hagyja ki a mai alkalmat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön most az égi birodalom kegyeltje, négy planéta a Bak jegyéből, kettő a szintén anyagias Bikából és egy a leleményes Skorpióból segíti. Nincsen olyan világrengető esemény, amit ön ezzel a konstellációval ne tudna megoldani.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Önnek a mai napon váratlan pénz üti a markát, egy olyan munkát vállalt el, amiről nem írtak szerződést, és ezt a mai napon fizetik ki önnek, ráadásul jóval többet, mint amennyit mert érte remélni.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Neptunusz-Vénusz szextilt önnek is tartogat ajándékot, csak azt úgy hívják, hogy szerelem. Ráadásul ez az ember az, akire bármikor számíthat, ugyanis a Vénusz mellett ott áll a Szaturnusz is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: